.

Dekan

Prof. Dr. Ali Murat ALPARSLAN

1984 yılında Isparta’da doğdu. Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden 2008 yılında mezun oldu. 2008 yılında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Zeliha Tolunay Uyg. Tekn. Ve İşletmecilik Yüksekokuluna araştırma görevlisi olarak atandı. 2013 yılında aynı üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine yardımcı doçent olarak atanan Prof. Dr. Alparslan, 2017 yılında Doçent unvanı aldı. 2023 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde Profesör kadrosuna atandı.

Prof. Dr. Alparslan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde 2013 yılında Stratejik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü, yine 2013 yılında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcılığı, 2015 yılında Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okul Müdürlüğü, 2017 yılında Burdur Gelişim Merkezi Müdürlüğü, 2020 yılında Rektör Danışmanlığı, 2021 yılında Sosyal Bilimler Enstitü Müdürlüğü görevleri aldı.

Prof. Dr. Alparslan; yönetim ve organizasyon, örgütsel davranış ve pozitif örgütsel davranış alanlarında birçok ulusal ve uluslararası nitelikte makale, tebliğ, kitap bölümü yazarlıkları yapmış, birçok kongrenin düzenleme kurulu başkanlığını yapmış, lisansüstü tez danışmanlıkları yürütmüş ve hala yürütmektedir.

Evli ve iki çocuk babası olan Prof. Dr. Ali Murat Alparslan, 20 Haziran 2023 tarihinden itibaren Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Danışmanı olarak görevlendirilmiştir. 28 Aralık 2023 tarihinden itibaren de Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığınca Bucak İşletme Fakültesi Dekanlık görevine atanmıştır.

Genel Bilgi

  • Genel Bilgi
  • Misyon - Vizyon ve Değerlerimiz
  • Yönetim
  • Akademik Personel
  • İdari Personel
  • Organizasyon Şeması